Cannabishulp vernieuwd

cannabishulp vernieuwd

Eind december 2020 werd Cannabishulp vernieuwd.
Er is een eigen online zelfhulpprogramma toegevoegd. (Vroeger werd voor online zelfhulp verwezen naar het zelfhulpprogramma van De DrugLijn) Het zelfhulpprogramma voor cannabisproblemen is gelijkaardig aan dat van Drughulp, met enkele aanpassingen voor mensen die zich via Cannabishulp aanmelden. Vandaar dat je bovenaan in de titel nu 'Cannabishulp & Drughulp' ziet staan.
Klik hier om meer te weten over hoe het zelfhulpprogramma werkt
Klik hier om je aan te melden bij de online zelfhulp van Cannabishulp 

Voor Cannabishulp in zijn geheel zijn volgende zaken veranderd:

  • De volledige website werd 'responsive' gemaakt, wat wil zeggen dat ze zich zal aanpassen aan verschillende formaten van beeldschermen (desktop, laptop, tablet en smartphone).
  • Het publieke informatiegedeelte van Cannabishulp blijft als aparte website bestaan en heeft de vroegere vormgeving grotendeels behouden. De geboden informatie werd gedeeltelijk herwerkt en aangevuld. Er is een rubriek 'Thema's' bijgekomen waarin verschillende onderwerpen over cannabis en cannabisgebruik worden uitgediept. Deze rubriek vervangt de vroegere Cannabishulp blog.
  • Er is een eigen online zelfhulpprogramma toegevoegd.
    Klik hier om meer te weten over hoe het zelfhulpprogramma werkt
    Klik hier om je aan te melden bij de online zelfhulp van Cannabishulp
  • Het online begeleidingsprogramma is samengevoegd met het bestaande programma van Drughulp, met enkele aanpassingen. Bij de online begeleiding kan je contact hebben met een persoonlijke hulpverlener via chat.
    Klik hier om meer te weten over de online begeleiding bij Cannabishulp